bubo24 - favoritliste

Følg

Kommentarer

4 kommentarer

• Marianne Waage Johansen

Ved ikke om jeg overser en knap, men kan ikke se hvordan jeg åbner en eksisterende favoritliste?

Når jeg tilføjer en varer kan jeg nå at fange, åbn liste, inden popup vinduet forsvinder igen, men hvordan åbner jeg listen uden at tilføje ny varer?

Venlig hilsen

Marianne

• Klaus Antons

Du åbner favoritlisterne via KONTO i toppen af skærmen og derefter menuen FAVORITLISTE(R).

Husk du skal være logget ind for at se dine favoritlister.

• Maria Weiglin

Hej

Er QR Print-funktionen standard i løsningen?

Mvh  Maria

• Klaus Antons

Nej, det er et add-on (tilkøb). Kontakt venligst support@bubobubo.dk for yderligere.

Log ind for at kommentere.

Drevet af Zendesk