Karin Rytz

• Aktivitet i alt 77
  • Sidste aktivitet
  • Medlem siden
  • Følger 0 brugere
  • Fulgt af 0 brugere
  • Stemmer 18
  • Abonnementer 57

Aktivitetsoversigt

Seneste aktivitet fra Karin Rytz
  • Karin Rytz oprettede en artikel,

Enheder i buboCM katalogsnitflade

GS1 og Foreningen af Offentlige Indkøbere har sammen med en række vare- og systemleverandører udarbejdet og offentliggjort danske betegnelser for de mest anvendte Unit of Measure Koder (koder for b...

• Karin Rytz oprettede en artikel,

Ny support hos bubobubo

Vi er flyttet ... :) Med det glade mål at øge vores kundeservice, er vi nu overgået til en ny platform for support. Løsningen skal hjælpe os med at give bedre support, hjælpe dig som kunde med at f...